En glidecreme kan være guld værd!

jul 22, 2022

Planlægger du og din partner at have penetrerende sex, ved du måske allerede, hvor vigtigt det er, at du er våd, før han trænger ind. Er du ikke det, kan jeres sex meget hurtig blive ubehagelig for jer begge, men det kan især gøre ondt på dig som kvinden i forholdet. Men når det så er sagt, er det også væsentligt at nævne, at det ikke er alle kvinder, der kan blive våde nok naturligt – uanset hvor fræk forspillet er. For denne type af kvinder, er glidecreme et helt uundværligt produkt. Faktisk er glidecreme et produkt, der kan bruges både med en partner og med sexlegetøj, og den sørger for, at du kan have en rar oplevelse helt uden smerter. Og er det netop grunden til, at du nu kigger på at købe en glidecreme? Så kan du læse med her og blive klogere på, hvad du skal have med i dine overvejelser.

Sådan vælger du den rette glidecreme:

Er det første gang, du skal prøve en glidecreme, kan hele købsprocessen måske virke lidt overvældende. Der findes nemlig overraskende mange forskellige glidecremer på markedet, og det er vigtigt, at du får valgt én, der passer til den akt, du gerne vil bruge den til. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du skal bruge din glidecreme sammen med sexlegetøj i silikone eller om du skal bruge det sammen med en partner.

Er du på udkig efter en glidecreme, du kan bruge sammen med sexlegetøj i silikone, for eksempel en dildo, skal du sørge for at vælge en vandbaseret glidecreme. Dette er desuden altid det sikre valg, da du også kan bruge denne type af creme sammen med en partner. Og når det så er sagt, så er det også denne type af glidecreme, der minder mest om din egen naturlige ’smørelse’.

En anden type glidecreme på markedet er silikonebaserede glidecremer. Fordelen ved denne type af creme er, at den ikke tørrer lige så hurtigt ind som den anden. Derfor er denne creme også ideel, hvis akten skal strække sig over en længere periode. Ulempen er dog, at du ikke kan bruge denne type af glidecreme sammen med dit sexlegetøj i silikone.

Køb glidecreme online

Du skal slet ikke lade dig skræmme væk over hverken brugen af glidecreme eller de mange forskellige typer på markedet. Der er mange flere kvinder, end mange tror, som er nødt til at anvende glidecreme – og det er der absolut intet pinligt i. For nogle kan det faktisk være en ophidsende del af et samleje. Så gå på opdagelse i det store udvalg af glidecreme online og find et brand og en type, der matcher netop dine ønsker og behov – god fornøjelse!